Om meg

Jeg heter Kjersti Gjervan og er 43 år. Jeg bor i Ski sammen med min mann Morten. Jeg liker å lage mat, og er veldig glad i hagearbeid. På fritiden er vi en aktiv familie, og trives godt ute på tur, gjerne sammen med gode venner!

Jeg er utdannet helsesekretær og har jobbet som dette i til sammen 15 år, den lengste perioden ved Torgveien Legekontor i Ski.

I jobben som helsesekretær var mine møter med eldre mennesker en stor og viktig del av hverdagen. Mange personer ble jeg godt kjent med i årenes løp, og etter hvert merket jeg de gjorde min hverdag både morsommere og mer meningsfull. Jeg opplevde også ofte at for enkelte var turen til legekontoret dagens, ja kanskje ukens høydepunkt.

Det å komme seg ut, møte og snakke med andre mennesker er viktig. Det gav meg lyst til å gjøre mer av dette, gjøre flere hverdager gode og hyggelige for flotte, interessante og morsomme eldre mennesker. Jeg bestemte meg derfor for jobbe med å gjøre livet til eldre mennesker bedre – hver dag!

Tidenvår er nå – jeg gleder meg til å dele den med deg!

Hva venter du på?

Jeg tar mer enn gjerne en hyggelig prat med deg og gir et uforpliktende tilbud. Legg igjen ditt navn og telefonnummer nedenfor, så hører du fra meg.